Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Polos

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 27 Fébruari 2014 00:32:11

Jalan-jalan jeung kulawarga, poé minggu pabeubeurang. Budak nu SMP teu weléh rarat-rérét ningalian gambar-gambar jalma anu pating jareblag dina tatangkalan, dina témbok-témbok jeung dimana waé tempat anu ceuk pangrasa aranjeuna mah stratéhis pikeun ngaiklankeun dirina. Muwuh ngotoran kaéndahan ceuk kuring mah.
“Pa, ari anggahota déwan téh naon?” pokna.
“Anggahota déwan téh nyatana anu buméla pikeun kapentingan jeung kasajahtraan rahayat ogé ngawakilan rahayat pikeun nepikeun kahayangna ka pamaréntah.” témbal téh.
“Dupi gajihna sabaraha?” tanyana deui.
“Karunya teuing nya, Pa?”can puguh dijawab manéhna kadéngé ngagerendeng. “Naon A?” cekéng, “Muhun éta anggahota déwan, mélaan rahayat dugikeun ka ditéwakan ku KPK.” témbalna bari ngahuleng. Deg, aya nu nonjok kana hulu angen. Leng kuring gé kabawakeun jadi anteng ngahuleng.