Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngararas

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 26 Fébruari 2014 04:04:45

Tisaprak kawin jeung Kang Udin, haté téh teu kungsi tingtrim. aya wé pacéngkadan. Kang Udin ngadéngé kénéh kana caritaan batur tibatan kana omongan pamajikan. Mindeng Kang Udin ngahina kuring di hareupeun kolotna. Mindeng Kang Udin nyarekan laklak dasar, bari kasalahan ukur meupeuskeun gelas hiji. Kuring ukur cicing, nyidem kanyeri dina batin sorangan, teu ieuh betus sok sanajan ka kolot sorangan. “Ayu, geus wé ménta diserahkeun ka salaki manéh, teu ridho Mamah mah boga anak dikakaya kitu!” Mamah ngabudalkeun kakeuheulna, “hanas baheula mélaan diubaran hidep téh sangkan daék ka si Udin, kaduhung Mamah mah.” pokna deui kalapa bijil ti cungap. Kuring ngahuleng, asa hareneg ku caritaan kolot, tepi kakituna, diri asa disébakeun. “Mamah, hapunten abdi, abdi moal nyungkeun dipirak, margi nyaah katurunan,” cekéng, enya gé aya niat rék menta diserahkeun ari ngadéngé kitu mah jadi asa robah pikiran, ngarasa hayang puas ka indung anu geus téga nyébakeun anakna. Teunteuingeun..