Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Angkeub

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 25 Fébruari 2014 04:10:25

Sabenerna mah saacan dijodokeun kuring geus boga bébéné pamépés haté, tempat nyimpen harepan nu éndah, tempat silih teuleuman kadeudeuh, tempat silih kaitkeun kaasih. “Kang, abdi badé dijodokeun ka Kang Udin,” cekéng bari ramisak. “Pami Kang leres mimaksad ka abdi, mugi Kang énggal ngalamar abdi ka pun Bapa.” kuring nuluykeun caritaan bari pinuh ku pangharepan ka Kang Wawan. Lila Kang Wawan ngahuleng. “Ayu, Kang sanés teu mimaksad, nanging kang sieun ku sepuh Ayu, sareng saleresna Kang teu acan siap kanggo ngarumah tangga.” jawab Kang Wawan meunggaskeun harepan. Leng bumi alam asa muter, awak nahnay taya tangan pangawasa.

Cunduk waktu didahupkeun ka Kang Udin haté meuweuh murengked hayang ngajawab ka petugas nu ngawinkeun yén kuring téh dipaksa, teu bisa kedal. ngarérét ka indung, kalahka molototan. “Gusti, abdi tulungan.” haté jumerit marengan cimata nu juuh teu kaampeuh. Kacipta lalakon anu bakal kasorang, rumpil, wararegah, taya cahaya nu sumirat dina kahirupan. Gusti…!