Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Teungteuingeun

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 24 Fébruari 2014 13:37:39

Kaluar ti SMA maksud téh hayang nuluykeun ka Pasantrén. Boga niat hayang nyalurkeun pangaresep kana ngaropéa sora, hayang bisa quro, da rarasaan téh boga sora leuwih ti batur. Ogé aya kahayang nu séjén nyatana hayang boga salaki ka ustadz. Tapi geuning kahayang ukur kalangkang, kapegat ku panyakit nu rada parna. Pasosoré bada kuring cageur tina kasakit, Mamah nyampeurkeun bari cumarita cenah aya Mamang ti Bandung maksudna mah hayang ngajodokeun kuring jeung anak babaturan Mamang. Mimiti ditepungkeun haté asa teu meréan, Kang Udin asa jauh tina harepan anu salila ieu jadi pikiran. Sasabaraha kali kaanjangan, beuki dieu beuki remen, haté asa beuki teu narima. “Ayu, tong ngérakeun Mamah, sakirana Ayu teu jadi jeung Cép Udin pikeun Mamah mah leuwih hadé jadi bugang.” pokna Mamah. Kuring ngarénjag teu nyangka ucapan éta kaluar tina lambé Mamah. Tepi ka waktuna kuring ditanyaan, hujan gedé ti janari, jiga nu marengan kasedih kuring.