Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ari Sugan

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 23 Fébruari 2014 09:17:29

Mobil ngadius meulah peuting nu angkeub ku pihujaneun. Dua mobil pauntuy-untuy mulang ti Pangandaran, ngeusi waktu libur ngantor jeung stap. Méméh tepi ka Lingkar Nagrég, pamajikan geus uman imen hayang ka jamban, puguh wé gura-giru rurusuhan bari rarat-rérét neangan WC umum, teu manggih. Asup lingkar Nagrég mobil papisah, mobil stap asup lingkar Nagrég, kuring mah asup ka tanjakan Nagrég. Pas di puncak manggih tulisan WC umum, reg mobil eureun pamajikan tuturubun. Teu lila panto mobil muka deui, brug ditutupkeun. Mobil ngageleser maju alon sieun ngagareuwahkeun si bungsu anu ngageubra dina jok hareup. “Bu, naha teu lami ka jamban téh?” kuring nanya, diarep-arep jawaban ngadon simpé, panasaran dilieuk katukang pamajikan suwung, karérét dina spion pamajikan keur gugupay bari rawah riwih sisi jalan. Reg mobil eureun, dipundurkeun. Pamajikan asup kana mobil bari jamotrot. Hapunten Lis….