Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Panceg

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 21 Fébruari 2014 21:42:31

Mangsa istirahat tina pagawéan, Citra gesat-gesut sholat lohor, rérés sholat kasampak Satpam nyampeurkeun “Hapunten Bu, itu di payun aya tamu kanggo Ibu,” pokna. “Tos lami ngantosan saurna peryogi pisan.” Satpam nuluykeun caritaana. “Oh... muhun, antos sakedap.” jawab Citra. Srog ka ruang tamu kasampak aya hiji lalaki maké saragem tentara, disidik-sidik, Citra ngarenjag sihoréng lalaki eta téh Jéfri. “Wilujeng siang Citra,” Jéfri nyambut Citra, “Wilujeng siang, punten badé aya pikersaeun naon?” Citra nanya bari rada ngeleper. “Ieu badé nyanggakeun uleman, diantos kasumpingana.” jawab Jéfri. “Mangga dikantun, hapunten tos ngawagel waktosna.” Jéfri amitan.
Dina waktuna Citra teu bisa datang ka ondangan Jéfri, sabab aya sababaraha hal anu teu bisa ditinggalkeun. Pasosoré Citra nelepon Jéfri, sasadu. Sataun kaliwat Citra narima SMS ti Jéfri anu unina Jéfri teu bisa mopohokeun Citra “Ku tunggu jandamu.” cenah. Citra ngahuleng laju dijawab “Punten abdi tos janten istri Kang Amar.” HP ditutup, nomer Jéfri diblokir.