Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hanjelu

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 20 Fébruari 2014 19:29:20

Terrr, HP ngageter, diangkat “Jat, keur dimana? gentak balik!” sora lanceuk panggédéna ngomong semu nu rusuh. Puguh we haté tagiwur, ras ka nu jadi Bapa anu geus saminggu ngalempréh. Ingetan kalalanjoanan, boa-boa. Satadina rék nganjang ka imah pimitohaeun di Cicaléngka, ngadon ngadeupaan lincar, teu tulus. Rét ka Beulah kulon angkot geus meuntas rél karéta api, geuwat diburu, lumpat paparétot teu nolih klakson karéta anu tarik ngaguik. lapur teu kaudag. késang luut-léét teu dirasa. Gajleng kana ojég “Kang, ka Pacét geuwatkeun rusuh!” Ajat paparéntah. Dius ojég digas satakerna, teu kungsi dua jam geus tepi ka Pacét. Turun tibuburanjat teu nolih ka nu araya nu keur ngariung, sidikna sirah batur ge diléngkahan. Sup, kasampak nu jadi bapa geus ngalonjor di tengah imah meunang nuruban ku samping kebat diriung ku dulur-dulur. Kudupruk nyuuh, layon digaléntoran teu eureun bari ceurik euweuh cimataan. “Bapa… hapunten abdi.” les kapiuhan teu inget di bumi alam.