Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Teu Pira

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 20 Fébruari 2014 10:40:42

“Hudang atuh! Meni euweuh gadag pisan boga salaki téh.” Koréjat, gigisik. “Batur mah aya sotéh, hudang beurang, peutingna tas nyiar pangabutuh.” Jikan ngawkawak unggal isuk, éh unggal beurang. Panon cepel kacida. Kuniang, daligdeug ka patengahan. “Montong néangan lapak deui , da geus beurang ieu téh!” Ragamang kana rémot, éléh rikat kaburu dijewang jikan. Belewer. Prék. Rémot beulah jadi tilu. “Kami rék ngomong.” Jikan beuki ngadégdég siga nahan kaambek. Teu bisa méla diri da rumasa kuring nu salah. Pagawéan ukur ngaligur. Imah geus tilu bulan teu kasetoran. “Akang ka cai heula.” Cekéng. Haté hariwang manéhna boga pikir rék luluasan. Bérés mandi. Gék hareupeunana nu teu ingkah titadi. “Serahkeun kami, kami teu butuh ku salaki tukang héés!” Gebeg. Teu jauh tina sangkaan. Leng. Gap kana hapé. “Punten Pa Umuh, neraskeun cariosan kamari, dupi abdi cios ngagentos Janur téh?” Jep. “Oh muhun siap.” Jikan curinghak. “Ari Akang tos ninyuh kopi?” pokna bari nagilisir.