Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lebaran Kasiksa

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 19 Fébruari 2014 23:51:48

Asa kusarakah boga sobat téh, lain ceuk kuring hungkul meureun nu boga anggapan kitu téh, dalah babaturan nu séjén gé ngaromong kitu. Teu kitu kumaha atuda pamajikan na gé aya tiluna. Mindeng ngobrol, anu obrolan éta téh jadi gogonjokan batur sa kampus.
“Tia, lebaran isuk mah uing rék nganjang ka Ciparay,” pokna basa panggih dina poé kuliah rék liburan lebaran.
“Nya hayu wé atuh, bawa barudak jeung pamajikan sakalian, ngarah wanoh manjangkeun silaturrahmi.” cekéng téh.
“Hehehe… nyéta ieu gé bingung, dibawa nu itu kumaha ieu, dibawa ieu kumaha itu.” pokna bari seuri maur
“Har, naha kumaha ieu téh? naha sabaraha hiji kitu pamajikan téh?” kuring panasaran
“hehehe… tilu pamajikan uing mah, matak mun poé lebaran tara aya di imah. Sok bébéja aya tugas pikét di tempat gawé, padahal mah bingung rék balik-balik kamana.” témbalna jiga nu humandeuar.
“Ari sugan téh senang boga pamajikan tilu mah.” kuring ngagerendeng, manéhna kéom.