Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

HoncÉwang

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 18 Fébruari 2014 20:06:21

Huleng jentul mikiran pilakueun, asa baringung ari ras inget ka Eulis. Mojang lenjang teureuh pasantrén, ceuk paribasa mah, tarang téja mentrangan, damis limit matak tikoséwad reungit, gado endog sapotong, badan sampulur, imbit dempok biala. Matak kagégéloan anu nénjo. Ka Eulis bogoh téh béak ti karep, sagala kahayangna tangtu teu dikorétkeun, malahan mah sok sagala diasongkeun sok sagala ditawarkeun sangkan manéhna léah daék wakca. Ditalék ukur ngarenyu. Ditunggu jawaban ukur imut matak deungdeuleueun. hadeuh… asa béak déngkak. “Lis..,” kuring muka obrolan waktu ngobrol paduduan di imahna “sayaktosna Kang téh tos lami mikatresna ka Lis,” lah-lahan ngomong ditaragal “mugi Lis kersa nampi.” ngomomg ditatag-tatag bari melong panona anu cureuleuk. “Ah, Kang mah..,” Eulis némbal bari ngadilak. Asa ngalenyap asa teu puguh rarasaan. Diarep-arep runtuyan kalimahna, weléh teu bijil, ukur ngarenyu matak hanjelu, léléwa pinuh kapanasaran. Disebut narah da puguh lindeuk disebut narima da teu pernah pasrah. Eulis … mikatresna anjeun ukur sawangan.