Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Janur Murka

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 18 Fébruari 2014 11:16:11

Bérés ngalakonan laga kandang nu meunang wiwirang, pelatih Persib, namplokkeun amarahna. Teu kungsi digaranti baju. Sakabéh pamaén jeung opisiel dikumpulkeun. Ngariung. Simpé. Taya nu wani nyarita. Kumis nu ngan sakitu-kituna dipirintil-pirintil. Beungeut euceuy, nahan kaambek. Gubrragg. Méja diteunggeul satakerna. Kabéh pamaén ting purungkut. “Aing asa diwiwirang ku saria! Kudu kumaha aing ngomong? Intruksi euweuh nu dijalankeun.” Jep. ”Tony Sucipto, pan déwék geus ngawanti-wanti. Jaga striker lawan, der, sia kalah ngajagaan warung.” “Rumaos. ”Témbal Tony. “Hariono, ceuk aingg tong nungguan dioper batur. Jemput bola. Naha ari silaing bet ngajemput pamajikan?” Hariono ngeluk. ”Atép, silaing tong loba teuing ngagiring, oper bola ka babaturan. Teu kuhanteu der kalaka ngoper kiriditan motor.” “Rumaos nun.” Témbal Atép. Férdinand, silaing saruana teu nagdéngé intruksi déwék. Pan déwék téh nitah ngadu sprint jeung pamaén tukang lawan. Naha atuh kalaka ngadu hayam.” Ferdinand ungut-ungutan. Celengkeung Umuh ti tukang. “Jang, mending hééskeun siah, moal balég.” Pokna bari malédogkeun sendal.