Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

DimohÉk

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 17 Fébruari 2014 18:07:08

Kang Uun asup ka salon anu kawentar, dijugjug ku para sélébritis. Najan rega leuwih undak ti batur teu dimasalahkeun nu penting mah sakahayangna kalaksanakeun. Gulak-gilek, sura-seuri hareupeun kaca.
“Mangga Pa, linggih,” pagawé salon ngomong bari ngasongkeun korsi. Gék diuk dibaguded kaén bodas ngarah potongan buukna teu kana baju. “Badé dikumahakeun ieu mastaka téh?” pagawé salon nanya ka Kang Uun. “Di éta wé siga potongan buuk barudak ayeuna geuning, naon ngarana téh dimohék kitu?” Kang Uun nembrakeun kahayangna. “Aduh kumaha atuh Pa?” pagawé salon nanya, “Entong aduh sagala atuh kari prak pigawé, da moal burung dibayar.” Kang Uun ngajawab semu nyentak. “Sanés kitu Pa, abdi teu sanggem.” pagawé salon ngajawab semu ngalengis. “Naha?” Kang Uun jadi héran. “Muhun pan Bapa mah teu aya rambutan…” pagawé salon ngajawab asa-asa. “Oh…, heueuh geuning.” Kang Uun ngabéléhém, némbalan bari nyagap sirahna anu hérang.