Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Almenak

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 17 Fébruari 2014 08:35:56

Tisaprak manggung sepi, meuli roko tina sabungkus jadi satengah. Malah ayeuna mah ngéténg meuli sabatang-sabatang. Nu biasana bayaran sakola budak tara telat, ayeuna geus meuntas bulan kadua can kacumponan. Kateuing nu hajatna euweuh, kateuing karurud ku organ tunggal nu ramé tur murah. Hapé jadul nu batréna dibeungkeut karét gé robah jadi béas. Saheulanan barudak dipihapékeun ka ninina. Roman jikan geus karasa robah. Tina nyebut ‘Ayah’ jadi cukup ku Darman. Mun geus jejebris tong boro wani ménta dilayanan dina mangsa eusi calana nguniang. Teu, teu wani. Kajeun meuli obat batuk wé, teu batuk gé ngarah bisa saré, tur gancang panggih jeung beurang. “Akang tiris?” Pamajikan ngagilisir kana tonggong. Beungeutna marahmay. “Ah henteu mung jangar.” Cekéng. Teu loba nalék. Der. Galungan sabataé barudak keur suwung. Bérés ‘bitotama’, jikan ngasongkeun almenak. “Sasih payun mah seueur panggungan nya? Tah seueur nu dibuleudan.” Teg. “Is, éta mah jadwal Persib, Nyai.” Kojéngkang. Jebréd. Panto méh rujad.