Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Geuning

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 16 Fébruari 2014 22:57:43

Citra anteng ngadéngékeun musik nostalgiaan dina ondangan pernikahan Wulan sobatna baheula keur di SMA bari jongjon ngahuap. “Wilujeng siang Citra,” aya sora anu teu pernah samar ngagebah lamunan. Rét gebeg kasampak Jéfri aya gigireun Citra bari imut leleb. “Kéngéng calik nyarengan?” pokna deui. “Nyalira waé geuning, kamana Kang Amarna?” Jéfri neregteg nanya ka Citra. “Nuju tugas Kang Amar mah ka luar kota.” Citra némbal. “Dupi Jéfri naha bet nyalira?” Citra malik nanya. “muhun, da teu acan nikah Jéfri mah.” jawab Jéfri. “Tipayun mah ngahaja ngiberan ka Citra yén Jéfri dijodokeun ku sepuh, margi Jéfri terang yén sepuh Citra tos hoyongeun nikahkeun Citra, samentawis Jéfri mah teu acan siap.” Jéfri ngajelaskeun. “Naha teu nyarios tianggalna?” Citra kerung. “Jefri terang mung nyarios anu saleresna, tangtos Citra ngantosan Jéfri, samentawis Jéfri alim ngajaheutkeun manah sepuh Citra.” témbal Jéfri. “Tos sonten geuning, Jéfri ti payun nya.” Jéfri amitan, Citra ngahuleng ngaraga meneng.