Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Aweuhan

Kénging Ade Satia
Dipidangkeun dina lapak 15 Fébruari 2014 22:34:04

“Kang, Katresna Lis bakal manjang saendeng-endeng, moal gedag kaanginan, moal linduh kaiuhan,moal laas kahujanan, éstu ajeg panceg dina adegan.” anjeun nyarita pinuh kadariaan. Kang bagja pinuh ku harepan anu sumirat mungkas balébat. Dunya téh asa caang mabra taya aling-aling.
“Lis, katresna Kang ngan ukur keur anjeun, taya nu lian, ukur anjeun nu misapih kapeurih jadi guligah.” anjeun neuteup geugeut pinuh kadeudeuh. Nyampaykeun pangharepan dina tali asih anu nganteng.
Bulan mencrong bangun nu seunggah ngoyagkeun rasa, angin ngahiliwir nganteur birahi anu motah ngagalura. Béntang ting karetip lir nu surti. Kuring jeun Lis pagulung campuh dina rasa nu sarua, kasono nu paamprok taya tungtungna. Katresna ngembat taya kendatna.