Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Diudag Pipaéheun

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 15 Fébruari 2014 12:48:50

Dibetah-betah gé kangaranan hirup di lembur batur, moal siga di lembur sorangan. Ingkah lain pédah teu betah. Demi indung, kuring mangprung. Geus aya kana tilu taunna bubuara ngarantow ka pulau Sumatera. Taun kaopat, nya taun ieu pisan pacabakan ilang, pangbalikan karurud lebu Sinabung. “Di dieu wé jeung Amang, sakalian bantuan ngabéngkél.” Ceuk Emang ngahiap kuring sangkan saheulaanan kuring cicing di Jakarta. Dua poé katiluna, imah Emang ngan katémbong kenténgna wungkul. Saminggu abring-abringan néangan tempat nu rada nonggoh bari miharep dahar paméré batur. Kirilik deui hapé disada. Kanyaah Wak Eruk ti Pamanukan ngahiap ka kuring. Teu ku hanteu, walungan Cipunagara bendunganna bedah. Tilu poé anyeucleu di jalan layang nyingkahan gulidagna cai. Rék balik ka lembur éra. Beungeut indung mindeng ngolébat sajeroning mikiran pilampaheun. “Ayeuna meureun Aing paéh téh.” Awak nyangsara kagencét batu, hésé ojah. Beungeut teu mangrupa ,kulit asak kabubuy lebu Kelud. “Peurih Ma...” Sungut teu wasa éngab. Nyah. Katempo abringan.