Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tétéh

Kénging Heni Nuraeni Huzein
Dipidangkeun dina lapak 14 Fébruari 2014 20:59:39

Bawang beureum milihan nu pang alusna, nu ungu kolot, dipesék semu herang. Bawang bodas milihan nu beuneur, henteu kencés,bodas tulang buncir digeprek heula antepkeun. Cenah mun rada lila salian ti seungit téh bisa jang ubar kangker jeung jantung. Tomat apel bareureum, aya nu masih orangé, bawang daun milihan anu baradag daun jeung dahana, bodas nyacas jeung hejo ngagedod, kabeh di siksik, bayemna di pilihan daun nu konéngna di piceun. Cai geus ngagolak umpal-umpalan.Bawang-bawangan di gebruskeun kakara bayemna, tomatna enké sakantenan jeung uyah, tong nganggo pecin ah, ku bawang bodas gé tos gurih. Bubur geus aya na baki, kulub endog, tinggal sayur bayemna di mangkokan, ci téh amis wéh...
"Tétéh,gera tuang!" bari ngaguyahkeun nu tibra, di oyagkeun oyag kabéh, geuning tos teu aya dikieuna!.
Gustiii,,saha deui atuh nu bisa nyarengan abi nu pireu, tétéh, nu enyaan janten guru abi dinu kahirupan, kajeun ceuk batur maru, anjeun téh raka abi!.