Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sair

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 14 Fébruari 2014 20:38:40

Lauk warna warni dina balong. Rupa-rupa bentuk aya. “Butuh sapuluh siki!” ceuk tukang lauk ngagerendeng. Clom, sair dianclomkeun kana balong. Rob, lauk ngaronom kana sair. Sawaréh laluncatan hayang asup kana sair. Sawaréh ngégélan jaring ti handap. Lauk beuki ngalobaan. Ting kecemplung teuing timana datangna. Sair pada ngagusur. Pabedol-bedol jeung tukang lauk. Sawaréh Lauk ujug-ujug haranjat kadarat. Gup gep ngégél kana suku. Tuluy digalusur. Lila-lila éléh tanaga. Gujubar, tukang lauk tigujubar kana balong. Rob, pada ngaronom bari pating kucibek. Lauk ngasrék ngurilingan nu nu di tengah. Cai jadi kabawa muih. Beuki lila beuki tarik. Cai jadi lecek. Ngebul. Beuki hideung kuled. Gep, kuring kana cangkir. Séndok urut ngocékeun kopi ditunda luhureun méja. Regot di inum. Panon jongjon mencrong kana Galamédia.