Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tuntung Lawung

Kénging Zenal Wahyu
Dipidangkeun dina lapak 14 Fébruari 2014 13:31:42

Usum panén basa manéhna ngajak. Sawah pagaliwota kunu dibuat. Kolot lalakina saged ngunyalan paré irikeun. Sumanget. Barudak cing alacrig, kumincir lalulumpatan na galengan. Nu ngurek jeung nu langlayangan teu kasingsal. Ngaheurinan.
Manéhna nganti geus sajam di jero saung deukeut lamping. Teu kaitung sabara siki piteuk nu nyentétan. Nyideraan kulit konéng umyangna. Basa rentang-rentang mireungeuh kuring, manéhna ngagelenyu. Taya paroman ambek kuciwa. Imutna matak ngaruntagkeun iman, nyoplokkeun jajantung. Malah sakapeung sok ngadadak kapiuhan mun dibalédog imut ngirut éta téh. Horéng éta lawung panungtung.
Ayeuna. Nyésakeun lamunan. Réstana kur katineung. Sawah geus rata jadi lapang golep. Pasir rentul ku vila. Reuma bangkarakan. Béak dibabad buldoser urang kota. Ngakarénkeun kingkin, ngawaris panyakit. Tisaprak anjeun tilar, tabrakan. Néng Nike Ardilla... Euweuh nu kapuluk iwal haté nu peunggas, disebitan, béak rangsak.