Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kabius

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 12 Fébruari 2014 14:11:10

“Hahahaha......ngocok silaing Ja!!!” Mang Darman jeung batur-baturna seuri ngagakgak, nyeungserikeun Misja nu teu kebat miceun balak genep, duméh dipengkék ku si Karna. Kartu dikumpulkeun, dikocok, dibagikeun deui. “Aya kuhadé ieu kartu.” Ceuk Misja bari mirit kartu. “Ah kurang liket yeuh ngocokna!” Darman rada kerung. Gapléh. Jadi hiburan sapopoé para aktipis VOC (Versatuan Ojeg Ciputat), bari ngetém. Rék sahabekna pisan neunggeul balak lima, “Si Bohim, motorna dirampas!!!” Mang Tardi hariweusweus gégéréwékan. Lapak acak-acakan. Riungan buriak. Cenah si Bohim téh dibius panumpangna. Awéwé ngora. Lebah tetewang, balaka teu bisa mayar ongkos. “Mangga abdi badé dikumahakeun.” Ceuk éta awéwé bari mukakeun kancing bajuna. Bohim sabataé, ngagenyol bari culak-cileuk. Ngan kuat dua menit, manéhna ngulampréh. Ibur salelembur, majar si Bohim karacunan susu. Dua minggu tiharita, si Bohim ngojég deui. Baturna héran nempo motorna rimbil ku botol cai. ”Cai jang naon euy?” Méh bareng. “Bisi aya nu nawaran deui, rék dikumbah heula, ngarah aman.” Pokna.