Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jiny Oh Jiny

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 11 Fébruari 2014 20:36:35

Bébaaas! Geus jangji. Sing saha nu bisa ngabébaskeun kuring tina panjara lampu wasiat. Ku kuring bakal dijieun dunungan. “Jin! Kuring hayang dahareun nu ngareunah!” Aladin tanggah. “ Ho…Ho…Hoo… Mangga!” kuring ngibaskeun leungeun. Tring! Ngadadak aya nyiru hareupeun Aladin. “Nu bener Jin! Piraku aing kudu ngakanan kembang jeung menyan Satéh?” Aladin nyengor. “Ho…Ho…Hoo… Hampura din!” Tring! Nyiru robah jadi meja makan. “Jin! Uing hayang kawin ka putri Jasmin euuy…!” Aladin nyorowok deui. “Ho…Ho…Hoo… Gampang ateuh. Cing nempo nu mana putri Jasmin téh?” Song Aladin ngasongkeun poto. Gebeg! Kuring ngagebeg. Sidik pisan nu dina poto téh popotongan kuring. Jiny. Bener Jiny! Leng. Ingetan mulang ka zaman baheula. Inget waktu silih lubarkeun kasono. Silih rangkul. Lulumpatan bari nyanyi ditukangeun Tajmahal. Munara Eifel. Atawa grand canyon. Sedih. Bingung. Teu maliré Aladin. Kuring asup deui kana jero lampu. Asa mending nyocolan témbok jeung tibatan kudu mikeun jiny ka batur!