Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyiram

Kénging Heni Nuraeni Huzein
Dipidangkeun dina lapak 08 Fébruari 2014 13:06:52

Taya sasaha ieuh luak-lieuk, bener ah euweuh! éra tuda padahal kahayang teu mahiwal,pira gé buah!
tuh nu beulah kaléreun dahan nu itu! humaseum pas jang dirujak téh.
Nécé kanu dahan kahiji.
Leungeun upuy-apay néang dahan cekelan, clé tepi kanu dahan nu gedé, rada nyalsé sidéngdang heula ah! bari nyerangkeun bisi aya nu ningalikeun, ah enyaan aman.
Nyai bojo akang téh geulis, kakara anyar kawin, karék saumur jagong, geus nincak sabulan ngandegna, kahayangna itu ieu maklum nu nyiram, teu burung di tedunan! naon atuh anu teu bisa,pasti ditéang
hanjakal nalaktak.
"Akaaaaaang!"....kadéngé sora nu ngagedebut jiga nangka murag,
"Nyaiiiii!".....