Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Keur Salira

Kénging Maya Yuliana
Dipidangkeun dina lapak 04 Fébruari 2014 14:53:08

Lain. Lain teu hayang patepang. Hayang pisan sabenerna mah. Malah mun bisa mah, detik ayeuna oge ngadius ka rorompok salira, sanajan jauh di luar kota, daék. Lain ku masalah teu boga waktu ogé, kuring can waé nyumponan jangji rék ngajak salira ameng téh. Aya waé waktu luang mah. Sapoé dina samingguna, kuring bisa rinéh tina sagala pagawéan.

Ieu rasa pagaliwota dina jeroning dada, Nun. Tilu bulan caket sareng salira, sanaos mung di dunia maya, tapi asa geus wanoh lila. Lain teu ngarasa dosa, kuring ngagantung salira sapertos kieu. Haté kuring kingkin, bingung, sieun. Komo mun nepi ka patepung mah. Sieun ieu rasa beuki rosa, beuki maneuh, beuki betah, cicing dina lulurung haté. Ngandelan, ngajadi trésna, nu engkéna jadi bangbaluh kana haté salira. Haté urang.

Kuring, lalaki anu dua kali dikhianati. Dua kali gagal ngabina rumah tangga, teu téga mun kudu ngaruntagkeun, ngahancurkeun rumah tangga batur. Komo deui bari kenal jeung lalakina. Salaki salira. Sobat kuring.