Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Raheut

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 04 Fébruari 2014 10:31:48

Asa geus paheut baheula jangji téh. Kira sataun katukang kuring mimiti wawuh jeung Marni. Randa. Ditinggalkeun maot ku salakina. Ngarumasakeun duda, teu kudu loba pamilih asana. Geus teu asa jeung jiga mikanyaah ka manéhna. Pon kitu ka Ratna anakna nu mimiti mangkat déwasa. Asa kaanak sorangan. Sagala kahayang tara kagok mun barang pénta ka kuring. Mimiti mah asa teu diwaro basa babaturan ngabéjaan yén Marni keur deukeut jeung hiji abégé. Sabuni-bunina nu meuleum tarasi ahir baring bakal kapanggih. Méh teu percaya, horéng Marni téh hahadéan jeung Panca, kabogoh Ratna pisan. “Deudeuh teuing geulis, sing kiat! Da sagala rupa nu karandapan ku urang, tangtu geus aya dina sekenario Gusti. Sing Ikhlas wé!” Kuring papagah waktu Ratna mereket nangkeup mudalkeun katugenahna. Bisi majar kuring teu ngaréspon, antukna kuring gé malik nangkeup bari ngusapan rambutna. “Teungteuingeun, Marni. Dua manusa sakaligus diraheutan ku anjeun. Awas siah, ulah handeueul mun jaga anjeun jadi mitoha aing.”