Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Untung Goréng

Kénging Ganjar Kurnia
Dipidangkeun dina lapak 01 Fébruari 2014 10:01:09

.

Aral. Mindeng ambek ka Gusti Alloh. Teu adil!. Kunaon bet begung, goréng patut.
Ka Kolot mah komo. Nganaha-naha. Kapan Adi jeung lanceuk mah gareulis - karasép; bapa - ema kitu ogé. Malah ka ema mah kungsi pok: “Boa-boa, kuring hasil salingkuh.

Babaturan geus kararawin, kuring mah baroraah, teu kungsi boga kabogoh burung-burung acan.

Waktu beuki ngagilinding. Teu pupuguh, aya pejabat anu ujug-ujug nanjung. Ceuk batur pangawakan jeung beubeungetanna siga kuring. Ninggali dina televisi enya ogé, rada nyeplés. Béja pabéja-béja. Ayeuna mah lamun jalan-jalan loba anu ngarajak seuri. Pausahaan iklan rajol, nalawaran jadi béntangna. Alhamdulillah, duit mucekil, atuh para mojang ogé, ngantay ngahalélaran.

Éling, inget kana goréng sangka, ka Pangéran, ka ema, ka bapa. Robbana dzolmana anfusana…. robbighfirli waliwalidayya……. Hapunten Gusti, hapunten ema, hapunten bapa. Lamun kuring kasép, meureunan moal siga ayeuna.