Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Balada Anjing Budug (awewe Jeung Gentong)

Kénging Dewi Ratna Damayanti
Dipidangkeun dina lapak 28 Januari 2014 05:38:55

"Anjiiing...! Sia deui-sia deui. Dasar nurus tunjung! Teu boga cedo. Sakitu beungeut kawas korsél nu dibeubeutkeun ti langit ka tujuh téh, siah. Asa pangkasépna sadunya. Dasar ajag. Di peuncit siah ku aing." Bebegig sawah gogorowokan. Leungeunna ngacung-ngacungkeun suling. Anjing budug nu keur kiih lebah dinya, ngabecir lumpat tipaparétot. Buntutna kupat képot kawas rék coplok. Bujurna bohak. Jiih. Pinuh bilatung. Jleng, kana rakit nu keur tibra saré sisi walungan. Rakit ngagurinjal nangtung. Gigibrig. "Nyingkah siah! Najis deuleu!" Beretek deui. Jog, ka parapatan. Luak-lieuk. Katénjo hiji imah rada nenggang. Cakueum. Hieum. Sakurilingna tangkal seureuh ngayapak. Ngajijimbrung teu diurus. Di buruan, katémbong nu keur diuk andiprek. Buukna cawigwig bangun tara ngambeu sisir. Anteng silih tangkeup silih keukeup jeung gentong nu semplék biwirna.