Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Cinta Di Tengah Sagara

Kénging Iim Nurhalimahari
Dipidangkeun dina lapak 28 Januari 2014 00:40:17

Calik sidèngdang dina luhur karang. Implengan nyawang waktu ka tukang. Mangsa nulungan kapal salira nu tikelebuh. Anjeun jeung kuring tuluy tikelebuh tresna, maheutkeun cinta. “Teu eling budak tèh, bogoh mah ka sasama urang wè atuh, ulah kanu jararauheun teuing!” Ah, teu didèngè omongan kolot harita.

Panutan, naha kamana atuh anjeun tèh? Unggal wanci kuring nganti. Taya bèja taya carita. Kasono ngagulidag lir lambak. Indit balik heula ka darat caritana rèk sajorelat, moal lila pasti kadieu deui nèang kuring pikeun dikawin.

Dua welas taun, Kang, dua welas taun kuring nungguan. Umur beuki kolot, buuk beuki rontok, sisit beuki morolok. Yeuh, kuring bèlaan dijarauhan ku balad jeung baraya. Ukur hayang pasini ngahiji jeung pujaan ati. Naha anjeun sulaya tèh pèdah raga kuring tina beuteung ka handap ukur buntut lauk peda? Gudibeg, teuleum sajero-jerona, nyieuhkeun cimata nu nyuruluk ngabatu jadi mutiara di antara cai sagara.