Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Di Kafé Réhé

Kénging Dadan Sutisna
Dipidangkeun dina lapak 23 Januari 2014 18:55:43

Kafé Réhé, pasosoré. Nyel ambek ka lalaki nu diuk hareupeun, kahalangan ku saméja. Teuing saha jeung urang mana. Beungeutna teu katémbong da puguh nukangan. Bet ujug-ujug cua. Mimitina, basa keur ngaruy ku és jeruk. Éta lalaki nangtung nyalukan palayan, “És jeruk hiji!” cenah. Beuteung kukurubukan, asa hayang sangu goréng. Kakara rék engab, éta lalaki nangtung deui, “Tambahan sangu goréng!” pokna. Beuki keuheul basa hayang ka toilét, éta lalaki miheulaan ngaléos.

Nu didagoan tacan datang. Ras ka pamajikan, kudu ditélépon bisi deudeupeun. Beu, éta lalaki ujug-ujug ngaluarkeun hapé, “Bu, Bapa di kantor kénéh, ngalembur nepi ka janari!” cenah mani tarik. Beungeut asa beureum. Rék udud, korék gas teuing di mana. “Saha nu maling korék aing?” éta lalaki séwot.

SMS ngurunyung. Di tempat parkir, cenah. Jajantung mingkin ratug. Bungangang. Éta lalaki hahariringan—lagu karesep. “Jungjunan, bagéa sumping!” pokna, miheulaan deui waé. Nu lenjang geus ngajanteng di antara dua méja.