Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Rajapati Di Kolong Risbang

Kénging Dadan Sutisna
Dipidangkeun dina lapak 22 Januari 2014 01:28:47

Sanggeus sawelas kali ditampik, kapaksa ngoréhan deui jangjawokan ti aki. Jampé pamaké mincut awéwé, ditulis dina keretas kucel, diselapkeun dina dompét. Geus tujuh kali ganti dompét, éta keretas mimilu waé. Tah, ayeuna urang lakonan heula sarat-saratna. Puasa mutih 17 poé geus kasorang. Tuluy ngumpulkeun salapan rupa kembang, dipaké mandi dina malem wewedalan. Kudu pireu cenah tilu poé, ulah nyarita ka sasaha. Éta gé babari deuih. “Mun manéhna teu kapéngpéongan, keureut ceuli déwék!” kitu cék aki, baréto. Moal, dina enyana gé éta jangjawokan cambal, moal téga ngeureut ceuli aki sorangan—komo ayeuna mah geus maot.

Tinggal dua sarat deui. Kudu ngajanteng lebah lawang ka buruan imahna, teuteup panto hareup bari babacaan. Tuluy bacakeun deui deukeut tatapakan, persis di juru kalér-ngulon. Geus saminggu campleng, dua sarat panungtung can katedunan. Ukur bisa diuk di warung kopi bari neuteup jungkiringna apartemén. Di antara ratusan rohangan, can katimu di lebah mana manéhna cicing.