Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngaheureuykeun Hujan

Kénging Syam Ridwan
Dipidangkeun dina lapak 21 Januari 2014 16:52:15

Geus mangton-ton uyah pikeun nyieuhkeunana. Hujan angger ngecrek. Digiringkeun lebah kidul ngaléok kalebah wétan. Dieupanan lebah kalér, ngagebrét lebah kulon, Nyaliara, blég ngaheureuykeun sayang éngang. Jam dua peuting. Kukulisikan. Gigireunana ngalindur. “Bocor bocor!” Dirérét bari mésem. “Yailah mimpi apa tok Mah?” Pluk majalah Sepultura, ditunda siraheunana. “Péngén baso!” Sora nu ngalindur kadéngé deui. “Piyé tok Mah, ngigo kok ngiklan!” Klik. Bray tipi LED dihurungkeun. Bréh keur breaking news. “Jakarta Nyaris Tenggelam, Ketinggian Air Depan Istana Sudah Satu Meter” Kitu nu kabandunganana. Hariweusweus. Ngaguguyah pamajikanana. “Mah…mah… aku mau blusukan, Jakarta dalam keadaan bahaya!” Nu diguguyah hudang. “ Ada apa tok Mas?” Cengkat. “Itu liat di tipi, Jakarta banjir besar!” Dirérét. “Piyé tok Mas, itu kan lagu Starway to Heaven. Led Zeppelin, kesukaanmu!” Gigisik. “Apa iyah!”. Ngélémés. Mésem. “Percayalah banjir pasti berlalu, biar Jakarta tetep banjir, éléktabilitasmu, tetep tinggi lho Mas!” Pokna. “Wéiléh percaya survéy juga tok Mah!”