Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lain Begér Mindo

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 17 Januari 2014 10:12:04

Can lila wawuhna mah, ukur itungan minggu. Raket, deukeut geus teu asa jeung jiga. Silih siram ku kanyaah, silih simbeuh ku kadeudeuh. Boa ieu nu disebut begér mindo téh. Kateuing kétang da rarasaan mah asa begér waé. Sedengkeun ari mindo mah ngaduakalian. Pangaresep jadi robah. Lalaguan tina Koes Ploes jadi Afgan. Papakéan tina calana bahan lawon kana Lépis, ka luhurna kaos oblong, sapatu két. Méh sapoé tilu kali kumis dikurud. Mandi sok rada anteng. Buuk dirancungkeun, béléké barudak ayeuna. Ngan rumasa jadi hambur kana sagala. Ka pamajikan jadi babarian ambek, ka budak jadi jauh. Kana kituna aya ku soléh kacida boga pamajikan téh. Taya robahna nyaah ka salaki. Anger kumawula sakumaha mistina. Kerenyed, SMS asup. Ngahaja disailen. Sup ka kamar mandi laju dibaca. Bréh “Kulawarga tos ngarantosan.” Gebeg. Muringkak sabulu-bulu. Bingung. Rék ngabedokeun bisi jadi mamala. Ari maksakeun, pisakumahaeun rajétna hati budak jeung indungna. “Mah, ajak barudak, ngiring jeung Bapa!”