Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Keur Lapar

Kénging Laskar Sunda
Dipidangkeun dina lapak 16 Januari 2014 10:01:52

Kokorotak ka unggal juru rohangan, teu nimu dahareun saeutik gé. “ Aya ku téga ieu rubiah aing teu ninggalkeun hakaneun pisan rék mangkat gawé téh” Saju gegerendeng bari hayeuh kokorotak sugan aya nu bisa didahar.
Asup ka kamer, mukaan sorog lamari sugan aya dahareun sésa, hanjakal euweuh sésa dahareun pisan di kamer. Pindah ka dapur mukaan lamari kaca gé sarua taya hakaneun. Sup ka goah sugan aya béas kénéh, ludes teu nyésa saésé-ésé acan, Beuteung Saju kukurubukan.
“euweuh pisan, beneran ledis téh.” Saju gegerendeng deui. “kudu kumaha ari kieu, nganjuk heula da geus teu dipercaya ku tukang warungna ogé, hutang diditu di dieu can kabayaran. Gustiiiiiiiiiiiiiii kieu-kieu teuing nasib téh duuuuuh.” bari ngarahuh.
Saju balik deui kokorotak, asup ka kamer budakna, mukaan lamari ranjangna aya roti sésa peuting sigana, gerewek roti geuwat dicokot.
“bapa éta mah roti nu dédé, kadieukeun!” ceuk budakna nu kakara datang geus shalat ashar di tajug.