Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyasab

Kénging Asep Rachmat
Dipidangkeun dina lapak 13 Januari 2014 16:03:50

Mayapada génjlong, mancawura ngutahkeun béwara. Sangkuni hirup, mawa ibar cidera. Headline amburasut. Dunya maya hémpak. Caringin rungkad. Lalaunan umpalan saat, namperkeun cangcaya nu hamo suda. Alam mimiti cicing, tapi taya katingtrim. Unggal wanci samagaha mongkléng ngahieuman pikir nu kingkin. Lana caang, langit teu cunduk béngras. Haleumheum. Ceudeum. Jarum jam mulang muih, mundur ngitungan wirahma. Gending ngahelas ngenyedan rénghap. Lelembutan nyungsi milang pinasti. Rék kumaha? Rék kamana? Ku bumi teu ditarima, komo ku anu Maha Kawasa. Nyasab mulang. Bingung néang pangbalikan.