Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sari

Kénging Laskar Sunda
Dipidangkeun dina lapak 13 Januari 2014 09:35:41

Can aya sataun Sari cicing di désa ciképo, manéhna geus mindeng ngayakeun acara jeung warga désa. Sagala kagiatan manéhna ilu biung, malah sanajan manéhna warga anyar ogé tara katinggaleun ngarojong program-program désa. Hiji waktu manéhna keur ngahuleng di saung tengah sawah.
“kunaon manéh sari? Tara biasana ngalamun siga kieu.” Ceuk Dénok nu semu ngejatkeun.
Sari ngarenjag, teu sadar aya Dénok nyampeurkeun.
“éh manéh Dénok, henteu Nok teu aya nanaon.” Sari semu ngarenyu imut.
“bener teu aya nanaon?” Dénok nelebkeun.
“beneran nok, mung nuju ragu waé ieu téh.”
“ragu? Ragu kunaon ieu téh?” Dénok panasaran.
“tapi ulah waka bébéja ka sasaha nyah!”
“ténang atuh Sar, siga nu kakara kenal waé ka kuring téh.”
Sari imut, matana mencrong ka Dénok, Dénok ogé bales mencrong bari haté mah panasaran naon nu rék diomongkeun ku Sari. Duanana ting parelong dipeupeuskeun ku sora ngarahuhna Sari.
“kuring rék nyalonkeun jadi Anggota DPRD Nok.” Sari ngabuka obrolan.