Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Brak !

Kénging Lucky Bachtiar
Dipidangkeun dina lapak 12 Januari 2014 13:19:14

Kiwari kuring pangsiun, ti mimiti panempo geus lamur, teu cékas deui. Katurug-katutuh ku lahirna barudak ngora nu leuwih alus dina sagala rupana nepika bisa méré pakeliran. Nya kuring kari sadrah tumarina kana kadar diri.

Nalika masih waringkas, loba pisan kuring miwanoh kana paroman manusa. Ti mimiti Bung Karno, Bung Hatta, samalah nepika Kahar Muzakkar jeung Karto Suwiryo. Geus puguh ari Mang Adun tukang ngarambét mah. Atuh sajumlah wanoja ogé kungsi lalar liwat tur kasimpen di diri kuring.

Poék mongkléng ieu rohangan, karasa aya nu lalar liwat, leutik jeung rancingeus. Nabrak kuring ti tukang terus eureun. Si kasebelan téh inyana ngagarotan awak, milih anu hipu, nya tali kuring nepika raca rangsak.

Brak ! Teuing timana datangna aya nu luncat siga maung. Kuring katabrak tarik nepika murag. Brak, brak, brak, tungtungna awak ruksak. Kadéngé aya nu nyiricit bangun nahan kanyeri, sakeudeung terus simpé.

Kari kuring sorangan, nu ngarasa beuki teu boga daya.