Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Teu Keyeng

Kénging Ganjar Kurnia
Dipidangkeun dina lapak 11 Januari 2014 17:59:13

. Béntang kampus, kacapangan mahasiswa. Asa pangrebéhna pédah uing jadi juarana. Méh sataun bobogohan, tapi dalah kumaha kudu putus. Dipaksa ku kolotna kudu daék ka pilihan aranjeuna. Waktu tepung anu pamungkas, harita anjeun ngomong bari dareuda: "mun keyeng tinangtu paren ".
Sabada milang taun, ayeuna patepung deui dina réuni dina kayaan sarua. Lalagasan. Waktu anjeun ngaléndot, terus ngaharéwos " kang ayeuna mah sigana pareng", teuteup panon ngontak kana uteuk terus kana haté: "lintuh...bayuhyuh...". Teu keyeng!.