Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lamborghini

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 10 Januari 2014 22:07:28

Geleser Lamborghini nu disetiran ku kuring maju ka sakola. Di gigireun néng Intan léléndéan ka kuring, bari sapanjang jalan teu weléh ngadadahan babaturana nu keur laleumpang.
“Ubrooo… euweuh jukuut…! Geura ngarit sia téh kebluk!!!” Indung kuring ngagéréwék ti dapur. Lamborghini jeung néng Intan ngadadak racleng mancawura tina sirah kuring. Koléséd, kuring cengkat tina dipan. Los ka pipir, ka kandang domba. Ceg, kana sundung jeung arit. Léos, indit ngarit.
Ngahaja leumpang téh mapay-mapay jalan gedé hayang panggih jeung néng intan bébéndé haté. Ku kabeneran paamprok pisan. Kuring nyéréngéh, mamérkeun huntu nu récol. Bari nanggung ngadadahan néng Intan. Nu di dadahan ngabalieur bari jejebris. Babaturana saleuseurian jiga manggih hiburan. Kuring gé milu seuri marengan ngageuleuyeungna Lamborghini dina sirah kuring.