Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sapamadegan

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 07 Januari 2014 16:44:25

Asa bagja barina sugema imah-imah jeung manéhna. Geulis, pasti da ti luhurna gé kitu. Soléh, moal henteu, pan bapana gé guru ngaji. Tumut ka salaki, da saha heula salakina. Sagala kaperluan salaki, tara kungsi diparéntah. Sapatu, saragam kantor, jeung sagala kaperluan sok nyampak dina waktuna. Pon kitu sagala karesep kuirng. Isuk-isuk tara elat ninyuh kopi dibarengan ku lalawuh jieunna sorangan. Laju naheur cai ajangeun kuring mandi. Sakapeung adina nu sok nyuluran ninyuh kopi téh. Geus aya kana tilu mingguna manéhna aya di imah kuring. Geulis, sarua siga lanceukna. Rada undak kétang. Nu jelas, kuring jadi betah. “Mah, saupami Papah ngantunkeun tipayun, naha Mamah aya maksad nikah deui?” Kuring nanya waktu imah rada suwung. “Teu kaémutan Pah.” Pokna. “Badé sareng saha pami Papah teu aya?” “Paling sareng si Ratna, adi Mamah. Mun, Mamah maot tipayun, Papah kumaha?” Manéhna malik nanya. “ Sapamedegan jeung Mamah, Papah gé rék jeung si Ratna sigana.”