Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jimat Anti Maling

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 30 Désémber 2013 19:07:44

“Ieu jimat simpen dina handapeun jok motor! Motor ujang di jamin aman! Lamun aya nu niat ngabangsat kana éta motor, éta jalma bakal kahipnotis. Sacara teu sadar manéhna bakal ngalaporkeun diri ka pulisi” Kitu kuring nerangkeun éta jimat ka jang Komar. Sabada nampanan jimat jang Komar amitan.
“ Bah beunang bangsat téh hiji!” jang Komar hariweuweus basa datang deui ka imah kuring. Ngadéngé kitu kuring ngahéhéh bangga, bari ngusapan janggot.
Isukna torojol deui jang Komar datang. “ Bah dua ayeuna mah bangsatna nu nyerahkeun diri ka pulisi téh” Kuring ngahéhéh deui seuri nikmat naker bari ngusapan janggot.
Selang dua poé torojol deui jang komar datang. Ngan ayeuna mah datangna ka kantor pulisi. “ Kunaon bah, bet aya di dieu?” Jang Komar melong ka kuring semu héran. “ gara-gara motor beureum jang… Sugan téh lain nu ujang…?” Kuring tungkul ngaheruk. Leungeun muntang kana sarigsig beusi.