Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Carita Baheula

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 28 Désémber 2013 21:24:06

Baheula. Keur meujeuhna belekesentreng. Keur meujeuhna mangkat begér. Teu kaop nempo nu rada hérang, sok jadi bahan catur kuring sabalad – balad. “Yu, ah kukumpul deui, poe libur mah sok ramé!” Cekéng. Geus pada apal kamana maksud omongan kuring. Kolam renang nu jadi tujuan. Bubuhan harita sagala urat-uratan meujeuehna tararik kénéh. Sabataé loba barudak sakola nu ngaradon ngojay. Najan kasebutna ngojay unggal minggu. Teu apal ieuh ngaran-ngaran gaya dina renang. Jeung barina teu hayang nyaho kétang. Mimiti ting kecewis basa abrulan barudak awéwé nu mareujeuhna daratang. Jedug kana jajantung basa katempo ting borélak. Bati neureuyan ciduh nu teu saat-saat. Konséntrasi oyag basa aya nu anyar datang. Geulis nyanding wulan Guritno mun ayeuna mah. Ngarep-ngarep ganti baju kalaka leuleumpangan waé bangun keur néangan ruang ganti. Bati ngarénghap jero, basa manéhna kalaka anteng diuk. Gemes. Kalacat kuring hanjat bari nyampeurkeun. Babaturan ting polohok. “Punten.”Cekéng. Manéhna katempo reuwas. “Dupi Tétéh iraha badé gentos acuk?”