Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Carita Laksa Carita

Kénging Dadan Sutisna
Dipidangkeun dina lapak 25 Désémber 2013 01:19:26

"Éta lalaki nu dijieun tumbal téh tuluy digiring ku tilu logojo..." sorana tatag kénéh. Peuting ka-9.855. Manéhna nanggeuy gado. Nganti-nganti tutug carita. Kasatiaan geus mancegkeun niatna. Unggal peuting manéhna diuk dina tungtung ranjang bari ngabandungan nu ngalalakon. Dalah dikumaha, kanyaah ka éta awéwé nandingan nyawa sorangan. Taya sudana najan kulitna méotan. Jatukrami jadi kabagjaan tan wates wangen. Urusan kolot teu doa, atawa jinisna tacan gembleng méréan, teu ieuh dipikiran.

Béja ti tatangga mah ukur omongan jalma nu nilam. Nu sok ngereles nunda carita, tara dipaké goréng sangka. Manéhna tonggoy neuteup biwir nu ngalalakon, diupahan ku sarénghap kasabaran jeung subaya nu hamo udar. Tangtu, manéhna hamo poho kana jangji peuting kahiji, sabada beurangna dirapalan. Manéhna unggeuk. Kasatiaan geus mancegkeun niatna, pikeun nedunan hiji paménta: "Abdi mah resep ngadongéng. Bandungan heula nepi ka tamat, méméh urang sapatemon."