Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Miceun Sérah

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 23 Désémber 2013 20:13:44

Leuweung canéom. Suminah asruk-asrukan néangan jalan pangbalikan. Leungiteun léngkah salakina. Surili ting guntayang luhureun. Nuturkeun. Suminah undur-unduran. Barang malik geus clé, monyét gedé aya dihareupeun. Jerit! Ber, lumpat ngajauhan. Ngasruk dina jukut satangtung. Gep, aya nu ngarawél kana lengeuna. gebeg! Rét, ngarérét. tétéla salakina. Plong haténa ngemplong. “Hayu urang balik!” Kidasim nungtun Suminah. Laju ka tonggoh. “Jalan ka mana ieu?” Suminah nanya héran.” Tuturkeun wé akang!” Nepi ka puncak. Tetempoan ngemplong. Duanana ngarandeg. Suminah melong ka nu nangtawing hareupeuna. Kuliwed Kidasim ka tukangeun Suminah nu keur ngajanteng. Jekuk! Tonggong Suminah dijejek. Koléang , ragrag. bareng jeung sora jeritna nu minuhan leuweung.
“Si ema mana?” Astini nanya ka bapa téréna nu karék datang. “ Paéh indung manéh mah!” Kidasim ngalungsar ngusapan késang. Astini teu ngomong deui. Sor, ngasongkeun téko jeung cangkirna.
Imah sasiki, sisi leuweung réhé combrék. Ukur kadéngé sora sasatoan peuting marengan rekétna sora dipan.