Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Saha Manèh?

Kénging Dewi Ratna Damayanti
Dipidangkeun dina lapak 18 Désémber 2013 00:44:11

Beungeut manéh nampeu. Ngajeblag hareupeun uing. Kawas bebegig. Raca pinuh bohak. Pinuh tatu. Sapopoé leuleumpangan mapay lembur. Ngaprak jalan. Ngocoblak kamana karep. Teu nolih ciduh nu muncrat ucrat-acrét. Wanci reureuh. Cingogo lebah parapatan. Ngajémprak di nu iuh gigireun gentong taneuh nu kembangan. Taya nu miroséa. Da puguh taya nu nyaho ka manéh. Taya nu wawuh. Manéh pada nyingkahan. Pada mikaijid. Kalan-kalan pada ngabalédogan. Hiji waktu, basa hujan keur meujeuhna ngagebret. Korsél kameumeut manéh runtuh ka béntar gelap. Manéh ceurik gagauran. Gogoakan. Di sisi wahangan manéh ngajanteng. Nginghak. Tangkal seureuh nu ngajijimbrung. Dipetikan. Ditiupan kawas niup suling. Sakapeung digayem, diburakeun. Ngahariring. Gorowok deui. Nyeuleuweung deui. Gog, cingongo. Ngahuleng. Cinutrung sisi cai nu keur ngagulidag. Humarurung. Rét, ka tukang. Nyéh, seuri. Kalacat kana rakit kawas diayun ambing. Emh, bagja. Bagja temen manéh ayeuna. Lalayaran jeung para pohaci. Euweuh nu dirasa masing bugang manéh diparebutkeun ajag. Digiwing sacuir-sacuir. Digugusur dibawa ka leuweung.