Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Manéhna

Kénging Nana Sukmana
Dipidangkeun dina lapak 11 Désémber 2013 20:31:49

“APA, Aa aya PR ngagambar pemandangan. Saurna kedah aya nu niup suling dina rakit, gentong sisi saung, ajag nuju babaung, sareng bebegig,” ceuk Si Cikal ka manéhna. Tadi peuting. Trét, manéhna ngagambar. “Asik, gambarna saé....” Celepot, kana pipina. Nu dicium males nyium. “Upami Apa libur, Aa mah hoyong tumpak korsél,” ceuk Si Cikal deui. Manéhna kerung, rét ka kuring. “Éta... di parapatan, caket kelurahan, aya paméran.” Kuring mangnémbalkeun. Manéhna unggeuk. “Énjing... Apa ka Jakarta heula. Ké uihna, nya!” Reueus. Dipénta tulung ku budak, tara majar teu bisa. Diajak, tara nyebut embung. Ka budak getén deuih. Budak téh sok dimandian, dibajuan, disisiran, diminyak-seungitan. Lamun nénjo budak labuh, sanajan ukur bohak saeutik, mani dagdag-dégdég. Gancang metik daun seureuh, tuluy dirieus. Pel, dipokokeun. “Mending ku ubar alam moal aya éfék samping,” pokna. Matak reugreug. Poé ieu, manéhna ngan kari ngaran. Ngajepat dirurub samping. Sabada karéta nu dijalankeunana nabrak treuk di Pondok Betung, Bintaro.**(9-12-13)