Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Inbox

Kénging Maya Yuliana
Dipidangkeun dina lapak 01 Désémber 2013 21:31:34

Unggal usik diilikan inbox téh. Can aya kénéh jawaban. Keun. Keur sibuk meureun, teu pati teuing dipikiran. Nepika poé kalima, diilikan deui. Katingali dina handapeun inbox "Seen on tue, 07.48 am". Geus dibaca. Kerung. Tapi naha teu méré jawaban? Ngahaja kitu? Atawa rék api-api can dibaca? Panasaran. Ngetik deui, "Kemis jantenna, abi ka Bandung. Bilih janten badé pendak, SMS wéh." Kemis, pabeubeurang, nyieun laporan geus rérés. Ngahaja, digancangkeun da bisi aya SMS. Pleng. Euweuh nu dianti-anti téh. Muka inbox deui. "Seen 11.48 am" Emh! Sibuk kénéh kitu? Tapi maenya sasibuk-sibukna, teu bisa males inbox-inbox acan. Atawa nga-SMS. Da moal meakeun waktu gawé ieuh meureun. Pilakadar ngetik, "Hapunten, teu tiasa. Nuju sibuk." Kitu. Simpel, pan? Haté ngacapruk.

Peutingna. Muka pésbuk. Laju kana privacy setting. Deactivate account. Baé antepkeun. Hayang nyaho réaksina.
Bada Jum'atan, "Tirilik!" Sora SMS. Dibuka. "Kang, kunaon pesbuk bet teu aktif?" Mésem. Mareuman hapé. Teu. Teu hayang males.