Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bogoh Ka Tukang Loték

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 28 Novémber 2013 19:27:53

Jang Imat cinutrung dina korsi. Panon mencrong jauh kaluareun kaca jandéla. Pipikirana teu lepas tina ngimpi tadi peuting. Ceu Néni, awéwé nu teu puguh-puguh ngeusian haténa. Iraha teuing jang Imat, aya wawuh jeung awéwé? Teu pira basa lalajo dangdut. Ceu Néni naleukeum kana taktak jang Imat da hayang katempo panggung. Naha peutingna jang Imat ngadon ngimpi réréndéngan tuluy sapatémon jeung manéhna?
Jang Imat cengkat tina korsi. Koloyong ka cai mawa anduk. Bérés mandi tuluy dangdan. Jut, turun ti imah.
“Tumbén jang. Tara-tara ti sasari maké jeung jajan loték?” ceuk ceu Néni jongjon ngarekuh. “ Euuh… euu… emmh… taeun… hoyong wé… téh!” Jang Imat urap ap eureup eup.
“A..! pangnyandakeun piring!” Ceu Néni ngajorowok . Torojol salaki ceu Néni ti dapur mawa piring jang loték.