Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tabrakan

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 27 Novémber 2013 20:31:59

“Ceuk étangan abah. Wayahna poé ieu mah ulah hayang nyanyabaan. Bisi cilaka!” Kitu amanat bah Wira. Asa nongtoréng kénéh dina ceuli jang Agus, anu harita keur ngajalankeun motor tarik pisan. Keur anteng ngalamun, teu kanyahoan aya beus nyebrut hareupeun. Nu dina jero beus ting jarerit.
“Kumaha dok teu nanaon?” Ceuk nu ngalayat kacilakaan. “Ké antosan wé nya!” Ceuk dokter. Asup ka ruang bedah. Teu lila torojol hiji lalaki nyampeurkeun nu keur ngalalayat. “Tah.. gening si ujang datang!” ceuk salah saurang nu ngariung di dinya. “Puguh bieu téh, abdi gé ampir katabrak beus! bakat ku rusuh ngadangu wartos si abah cilaka?”