Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sangu Konéng With Love

Kénging Meila Handayani
Dipidangkeun dina lapak 05 Novémber 2013 13:22:31

Rét kana érlojina. Jam 2 janari. Geus tilu jam ngajanteng, euweuh nu liwat saurang-urang acan. Manéhna ngarahuh. Laju leumpang antaré ka Jalan Banceuy, muru lapak Mang Dun, tukang sangu konéng nu sasarina buka wayah sakituan. Rék ngareureuhkeun sukuna, balas tadi nangtung salila-lila.

Masih tiiseun. Nu marijah di 'dunia malam' can balubar. Gék diuk. "Mang! Sangu hiji, nya!" pokna. Rét ka juru. Hiji jajaka gandang keur nyérangkeun manéhna. Belenyéh imut. Luk manéhna tungkul, jajantungna ratug tutunggulan. Ngarérét deui ku juru panonna. Katara Si jajaka nyampeurkeun. Gék diuk hareupeun manéhna.

"Sepi, Néng?" ceuk Si jajaka. "Muhun, teu acan ngalarisan-ngalarisan acan," pokna halon. "Nuju usum! Sami abdi ogé tiiseun," témbal Si jajaka. Treup maranéhna paaradu teuteup. Ragamang leungeun Si jajaka nyekel réma manéhna. Diantep. Beuki dieu beuki pageuh. Simpé. Kabetot ku rasa sanasib, kanyaah medal. "Mun engké meunang langganan, rék dibikeun ka manéhna," gerentes haté Si jajaka, nu nyeplés jeung gerentes haté manéhna.