Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Cinta Salah Alamat

Kénging Zenal Wahyu
Dipidangkeun dina lapak 03 Novémber 2013 17:33:55

Kau putuskan dengan dia/
tuk mendua di belakangku/
padahal aku ingin kamu/
jadi cinta terakhir.
---------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
Lumpuhkanlah ingatanku/
hapuskan tentang dia/
kuingin kulupakanmu…

Haté ngarakacak. Indung bapana cumalimba. Cipanon teu kaampeuh, murubut paudag-udag, paheula-heula hayang ragag. Kaduhung taya tungtung.
Heueuh bongan, da bonganna. Idangan nu samistina dihancengkeun jang engké dina mangsa sampurna, na wancina nu mustari. Geus dipurak, duaan balakécrakan. Pangéran nu mancokeun teu dipalire. Pusaka wanoja, tutungkusan karuhun dimumurah dipasrahkleun ka lalaki nu lain lalaki.
Ayu Tatang bati nginghak. Geus ngarasa taya guna euweuh mangpaat. Koléséd ka kamar ningalkeun indung bapana nu masih ceurik. Balilihan.
Jerit. Lalangit kamarna milu aleum. Di luar ceudeum. Angkeub. Angin séah paburu-buru. Ayu Tatang tilem. Tikelebuh ka jero jungkrang kahinaan. Kaimanan sirna alatan wirang. Ngalungsar ngabanusan sapada harita. Mangsi beureum muncrat maseuhan bilik enggona. Ayu Tatang palastra di sagigireun gunting nu baloboran. Bongan cinta nu salah alamat.