Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Indung

Kénging Heni Nuraeni Huzein
Dipidangkeun dina lapak 31 Oktober 2013 05:05:23

Bener,teu méréan waé haté téh asa di acak-acakan,inget wae kana omongan salaki,"mun engké budak dipénta kunu Haq na kudu rido..."kitu na téh bari indit,saminggu sakali paling balik deui,budak awéwé nu geus kaco'o ti leuleutik,rék di pénta,enya gé geus boga anak nu lalaki sadua-dua...rék ngomong "teu rido,ang..."sugan ngarti haté indung ciga kumaha...

Luntang-lantung...di jalanan anu sepi. asa ku tugenah téh teu aya eureunna!padahal urang sabagé lalaki hayang ningalikeun ka dunya...urang rék mikanyaah hiji awéwé,moal nganyenyeri komo tepi ka ningali cipanona nyakclakan...asa ningali indung kuring nu but bet néangan kadaharan,beaya ngan keur kuring...sering ningal anjeuna murubut cipanona tengah peuting,atawa janari leutik...dinu pangsujudan,kuring maling-maling neuteup,teu tega...ayeuna kuring néangan bapa...nu keukeuh teu kapanggih raratanana...ngan nyésakeun istri-istri nu katalangsara...

Deudeuh...indung hampura kaula
Teu bisa buméla